KONTAKTmailto:sverre@vagabondmusic.no?subject=e-postemne

FORSIDEN

PRESSEBILDERPrbilder.html

JARLE BØRRESEN - TIÅ FYGE

MUSIKKMusikk_VM.html
Facebookhttp://www.facebook.com/pages/Vindrosa/128584757213732https://www.facebook.com/pages/Vindrosa/128584757213732shapeimage_4_link_0
OMTALEOmtale.html

VAGABOND MUSIC...

Jarle har opplevd det meste som en av pilarene i det stavangerske rockemiljø, og han tar mye av det på kornet i tekstene på sitt debutalbum som soloartist.  Albumet er kalt «Tiå fyge»


Jarle har vært med lenge. Nå sist som hammondorgel-spiller med åndsfrendene Stavangerensemblet på fjorårets Rått og Råde festival.  En kort oppsummering av en mangslungen musikerkarriere inkluderer navn som Englakoret, Bazar, Veslefrikk og Magne Høyland Band i tillegg til utallige jobber i utallige andre konstellasjoner. 


Nå står han fjellstøtt på egne ben med egne låter og tekster. 


På «Tiå fyge» har Jarle fått med seg et eliteserielag av gode venner og medmusikanter, inkludert blant andre Anders Bru (Stavangerensemblet), Per Vestaby (Velslefrikk, Mercury Motors, CC Cowboys) og Alf Terje Hana (Athana).

Endelig er oppfølgeren til ”Østenfor Sol” klar!

Vindrosa fikk strålende kritikk for sin debutplate med sin norske verdensmusikk. På ”Bakom berget det blå” er oppskriften igjen norske folkesanger som er tatt med ut i verden og dermed gitt nytt liv. Som å treffe igjen gamle venner i ny drakt. Lekent og rytmisk, av og til melankolsk, men alltid med en umiskjennelig nerve.

Siden sist har de fått med seg trommeslager Stene Osmundsen (ex. The September When), som bidrar til enda mer trøkk, vitalitet og spenning i låtene.

VINDROSA - BAKOM BERGET DET BLÅ

Andre utgivelser fra Vagabond Music

Releasdato 18.06.2013

Releasdato 24.05.2013